Levertijden en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten NL

Bestelwaarde

Bestelwaarde
€ 0,00 - € 40.00 > € 40,00
€ 5,95 Gratis

Levertijd en verzendkosten BE

Bestelwaarde

Bestelwaarde
€ 0,00 - € 50.00 > € 50,00
€ 7,25 Gratis
  • Onze pakketten worden verpakt met een maximum gewicht van 28kg. Bestellingen boven dit maximum worden (afhankelijk van het gewicht) in twee of meer pakketten verstuurd. 

  • Het totaalbedrag aan verzendkosten wordt getoond in je winkelwagen zodra je ingelogd bent of wanneer je je afleveradres opgeeft bij het valideren van de bestelling.

  • Onze standaard pakketten worden verzonden met PostNL, DHL en DPD. Bij het bepalen van de bezorgdienst houden we rekening met verschillende factoren, zoals drukte, transportkosten en gewicht.

 

Levertijd binnen Nederland en België

Om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, werken we samen met drie bezorgpartners: PostNL, DHL en DPD.

Als het pakket vervolgens is ingepakt en klaar staat voor de bezorgdienst om opgehaald te worden, ontvang je van ons een verzendbevestiging per e-mail waarmee je het pakket kunt volgen. 

  • Binnen Nederland en België wordt meer dan 90% van onze bestellingen geleverd in het hieronder aangegeven aantal dagen.

  • De levertijd kan afwijken door de beschikbaarheid van een product in ons magazijn, productsoort, feestdagen of gekozen betaalmethode (vooruitbetaling). Indien wij voor de levering moeten uitwijken naar een van onze internationale magazijnen geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Meer uitleg over deze uitzonderingen vind je verderop op deze pagina.

  •  

Bestelling op Verwachte levertijd
Maandag 1 - 2 werkdagen
Dinsdag 1 - 2 werkdagen
Woensdag 1 - 2 werkdagen
Donderdag 1 - 2 werkdagen
Vrijdag 1 - 2 werkdagen
Zaterdag 1 - 2 werkdagen
Zondag 1 - 2 werkdagen

 

 

Uitzonderingen

Beschikbaarheid van een product

In sommige gevallen zal het product van je keuze niet lokaal leverbaar zijn. Om je bestelling toch zo spoedig mogelijk te kunnen leveren wijken wij in deze gevallen uit naar een van onze internationale magazijnen. Houd er rekening mee dat de levering van je bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt. Meer informatie over de internationale levering vind je dan in onze verzendbevestiging en via de Track & Trace informatie van de bezorgdienst.

Productsoort

Niet alle producten worden vanuit ons eigen magazijn verzonden.

Heeft een bepaald product een afwijkende levertijd omdat het niet vanuit ons magazijn wordt verzonden? Dan vermelden wij dit in de volledige productbeschrijving. Wij vragen je daarom deze aanvullende informatie goed door te nemen.

 

Feestdagen

Wij vragen je begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.