De 3 beste kattenspeeltjes van 2020

translation missing: nl.blogs.article.author_on_date_html

Als het gaat om kattenspeeltjes, dan zijn er anno 2020 heel veel verschillende producten op de markt. Maar wat zijn nu goede speeltjes? En waar moet je precies op letten als je geen duurkoop wilt maken. Wij van Kroelboel geloven in eerlijke en duurzame kattenspeeltjes, waar kat en baasje jarenlang van moeten kunnen genieten. 

Op onze site vind je een breed aanbod aan de leukste speeltjes die wij persoonlijk hebben gecureerd en uitgekozen. Om je vast op weg te helpen hebben wij in dit artikel 3 van onze favoriete kattenspeeltjes op een rijtje gezet die gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn. 

Kattenspeelgoed hengel Woody

Het is misschien wel één van de meest klassieke vormen van kattenspeelgoed: een hengel met een muisje. Maar er is een reden dat zelfs in 2020 dit nog steeds een favoriete speelmethode is. 

Het jagen achter een muisje dat sporadische bewegingen maakt achter een touwtje aan, is een gegarandeerde manier om het jachtinstinct van jouw kat te activeren. 

De Woody kattenspeelgoed hengel is gemaakt van natuurlijke producten, zodat jouw kat helemaal los kan gaan op het muisje. 

Prijs: €6,50 

Jolly Moggy kattenspeeltje muis met kattenkruid

Iedere kat is anders, dit geldt ook als het gaat om welke speeltjes ze leuk vinden. Er zijn echter 3 factoren die helpen in het bepalen of een kattenspeeltje leuk is:

  • Hoe groot is het?
  • Zit er kattenkruid in?
  • Heeft het een interessante vorm?

En als we kijken naar die criteria, dan steekt het Jolly Moggy kattenspeeltje muis met kattenkruid er met vlag en wimpel bovenuit. Dit kleine kattenspeeltje is gemaakt van een natuurlijk materiaal en heeft een gevlochten structuur. Heerlijk om je nagels in te zetten. Daarnaast heeft het een veer als staart, wat het geheel nog interessanter maakt. Maar het beste van alles is: er zit kattenkruid in.

Gooi deze prooi door de kamer, of laat je kat er zelf mee spelen. Dit is de manier om jouw kat in beweging te krijgen.

Een ander groot voordeel is de prijs: €4,49 voor maar liefst 3 muisjes in 1 verpakking. 

Zet je kat aan het denken: Trixie Cat Activity Fun Bord

Niet alleen fysieke, maar ook mentale inspanning is erg belangrijk voor een kat. Kattenspeeltjes moeten niet alleen voor beweging zorgen, maar ook de hersenen van je kat prikkelen. En er is geen betere manier om dit te stimuleren dam de Trixie Cat Activity Fun Bord. Dit grote speelbord beschikt over 4 verschillende onderdelen waar brokjes of snoepjes in verstopt kunnen worden. 

Want dit bord is niet alleen als speelgoed te gebruiken, het is ook een effectief middel om je kat bezig te houden tijdens het eten van normaal voer. Doordat jouw kat na moet denken en moeite moet doen om bij het voer te komen, voorkom je dat het voer naar binnen wordt geschrokt. Perfect voor oudere of zieke katten, en voor katten die een paar grammetjes te zwaar zijn. 

De mat is uitgerust met een anti-slip mat, waardoor het zelfs tijdens stevig spelen vast op zijn plek blijft liggen. 

Prijs: €24,99

← translation missing: nl.blogs.article.older_post translation missing: nl.blogs.article.newer_post →